- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

25.000rsd za Porodicu Nedeljković

Aleksandra Jovanovic

08/09/2019

Uspešna Akcija! Sedmočlana porodica Nedeljković iz Mionice je dobila pomoć u iznosu od 25.000rsd od našeg donatora koji je želeo da ostane anoniman.

Majka Slađana se stara o svoje četvoro dece: Dragoljuba(20), Dragan(18), Tijana(14) i Luka(10), kao i svojim roditeljima koji su jako stari.

Ona radi dva posla kako bi mogla da sklopi kraj sa krajem i račun im je bio u velikom minusu. Ova donacija je pokrila veliki deo njihovog duga ali je porodici pomoć i dalje potrebna.

25.000rsd za Porodicu Nedeljković 1

Nedeljkovići su bili jedna od prvih porodica o kojima smo pisali, oni su se našli u finansijskim problemima kada je otac umro iznenada u 46. godini.

Porodica već duže živi u minusu i ovom donacijom smo mogli da im pokrijemo minus na kartici, jer porodica bez obzira na sve jako teško živi. 

Tijana na žalost nije uspela da upiše školu za kuvara što joj je bila želja, ali je upisala za konobara u želji da se što pre zaposli i počne da doprinosi porodici. Ova deca su morala da odrastu pre neko što su trebala i detinjstvo im je uskraćeno.

Želimo da se zahvalimo donatoru, kao i svima koji su delili naše priče i koji nastavljaju da nas podržavaju u želji da pomognemo našoj deci. 

Još jednom, od srca Vam hvala od svih nas iz PSD, ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez Vas!

Ukoliko želite da donirate, ne morate ni ići preko nas, uvek možete stupiti u kontakt sa porodicom direktno.

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *