- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Donacija hrane za više meseci za Nemanju Apostolović

Aleksandra Jovanovic

30/07/2020

U jednoj od najvećih akcija koje je naše udruženje imalo do sada, anonimni donator je Nemanji Apostolović poklonio 24 litara mleka, kao i više paketa sokova, kašica i plazme. Ova količina hrane će Nemanju moći da prehrani za više meseci, na čemu je njegova porodica bezgranično zahvalna.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo donatoru, kao i svima koji su omoćili da ova akcija bude uspešna, uključujući firmu D Express koja je donirala svoje usluge i besplatno prevezla hranu i mleko do Nemanje.

Hvala Vam!

Na žalost, njihova borba nije završena. Ovo je priča porodice Apostolović.

19. maja upoznali smo šestočlanu porodicu Apostolović iz Slavujevca.Porodica Apostolović ima četvoro dece, kao i sina Nemanju koji ima težak oblik cerebralne paralize i sa 17 godina ništa ne može da radi samostalno.Roditelji ne rade, a pored Nemanje imaju još tri deteta, koji su hvala Bogu zdravi i sposobni da pomažu u čuvanju brata.

Nemanja mora da pije dosta lekova, za konvluzije i epilepsiju, antihistamine zbog alergije na polen, lekove za spazam u nogama itd…Pored toga ne može da hoda, govori i jede čvrstu hranu. Pored svih lekova potrebne su mu i kašice, pelene i vlažne maramice i sve što je potrebno bebi na mesečnom nivou, i tako svakog meseca od kad se rodio.Kao što smo rekli, porodica sada živi lakše, ali im je i dalje potrebna pomoć.

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *