- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Donacija laptopa za porodicu Apostolović / tim ThePayPortal/

Aleksandra Jovanovic

22/05/2023

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo timu ThePayPortal koji je porodici Apostolović donirao laptop, slušalice i majice. Hvala Vam što nesebično pomažete porodicama kojima je to najpotrebnije!

Hvala Vam što ste nam pomogli da još jednom izmamimo iskrene dečije osmehe i izazovemo sreću koja se ne može rečima opisati.

Tim ThePayPortal je pokazao svoju humanost na delu. Hvala Vam, dobri ljudi!

Porodici Apostolović je svaka pomoc dobrodošla i neizmerno su zahvalni na svemu!

Donacija laptopa za porodicu Apostolović / tim ThePayPortal/ 1

Milka i Mladen su odlični djaci. Postižu zapažene uspehe i zaista zaslužuju da im budemo velika podrška na tom putu obrazovanja. Milka je nosilac Vukove diplome.

Deca, pored svojih svakodnevnih školskih obaveza, pomažu svojim roditeljima u poljoprivrednim poslovima, ali, pre svega, čuvaju svog brata Nemanju.

Ukoliko niste upoznati sa pričom porodice Apostolović, molimo vas da je pročitate u nastavku…

Ovo je priča porodice Apostolović.

U maju 2019. godine upoznali smo šestočlanu porodicu Apostolović iz Slavujevca.

Porodicu Apostolović čine supružnici i njihovo četvoro dece (Sara (21), Nemanja (20), Milka (15), Mladen (9)). Mladen i Milka su odlični djaci .

Nemanja ima teži oblik cerebralne paralize. Ne može samostalno da se stara o sebi, a pored svega toga ne može da hoda, govori i jede čvrstu hranu.

Roditelji nisu zaposleni. Rade na svom imanju i bave se poljoprivrednim poslovima.

Nemanja mora da pije dosta lekova za epilepsiju, kao i antihistamine zbog alergije na polen koja mu dodatno pogoršava zdravstveno stanje i otežava već dovoljno težak i mučan život. Pored svih neophodnih lekova, potrebne su mu kašice, pelene i vlažne maramice.

Porodici je najpotrebnija pomoć u vidu hrane (kašasta hrana…), sredstava za higijenu (pelene za Nemanju, vlažne maramice…).

Ukoliko želite da i dalje pomažete porodici Apostolović i deci obezbedite, bar na trenutak, bolje i lepše detinjstvo, to možete uraditi tako što ćete podržati naše akcije uplatom na:

Dinarski račun: 160-535218-63 ili putem Paypal-a: pomocsrpskojdeci

Pomozimo bolesnoj, ugroženoj i siromašnoj deci u Srbiji!

Svako dete na ovom svetu zaslužuje da bude srećno!

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *