- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Donacija namirnica za porodicu Milošević

Aleksandra Jovanovic

09/06/2021

Želimo da se zahvalimo anonimnom donatoru, zahvaljujući kojem smo porodici Milošević donarili namirnice i druge potrepštine u iznosu od 5.000rsd.

Porodica Milošević, kao i svi mi iz PSD tima smo neizmerno zahvalni na ovoj pomoći, i svim ljudima koji podržavaju našu decu i naše akcije.

Hvala Vam!

5. Avgusta 2019 upoznali smo sedmočlanu porodicu Milošević iz Novog Sada. Maja je samohrani roditelj svoje šestoro dece Nikola(21), Aleksandra (16), Jelena (14), Vuk(12), Danilo(8), Lazar(7). 

Porodica živi u jako nepovoljnim uslovima i majka je u nemogućnosti da im obezbedi osnovna sredstva za zivot.

Nakon teškog i mukotrpnog lečenja u Nemačkoj, zajedno sa decom deportovana je u Srbiju, u nadi da će, nakon svega što je prošla započeti nov život. Maja je zaposlena, ali je teško brinuti se o šestoro dece samostalno, sa jednom platom.

Nakon što ih je otac ostavio, bez prava na dečiji dodatak i socijalnu pomoć, smešteni su u sobi kod njene majke, deca odrastaju u jako nepovoljnim i teškim uslovima.

Pored svega, želja joj je samo jedna, da njenoj deci obezbedi najosnovnije uslove za život kako ne bi osetili nemaštinu koja ih je snašla.

Pomozite da makar malo olakšamo situaciju u kojoj se ovi mališani nalaze kako ne bi oskudevali u najosnovnijim potrebama. Hrana, hemija, sredstva za higijenu, svaka pomoć je dobrodošla!

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *