- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Donacija namirnica za porodicu Sekulić

Želimo da se zahvalimo našim donatorima, koji nas prate, pomažu našim porodicama, i koji su nam nam omogućila da napravimo uspešnu akciju, za porodicu Sekulić. Zahvaljujući svima Vama, porodici smo kupili namirnice i druge potrepštine u iznosu od 5.000rsd.

Porodica Sekulić, kao i svi mi iz PSD tima smo Vam neizmerno zahvalni na podršci!

Hvala Vam!

Na žalost, njihova borba nije završena. Ovo je priča porodice Sekulić.

6. Aprila 2020. Upoznali smo tročlanu porodicu Sekulić iz Valjeva. Slavica, njen suprug i sin Marko (11) žive u iznajmljenom stanu, od jedne plate koja iznosi 29000rsd. Pre je i Slavica radila, ali nije bila privljavljena, i na žalost je dobila otkaz usled novonastale situacije sa COVID-19. 

Pritom, roditelju su generalno lošeg zdravlja, zbog čega najviše ispašta njihov jedini sin, Marko. Marko je dobar đak, mirno i vaspitano dete kojem na žalost, kao i mnogoj drugoj našoj deci fale one normalne stvari u kojima većina njegovih vršnjaka uživa.

Na kraju meseca, dok se isplate računi, kirija i ostala dugovanja, ne ostane puno za ovog dečaka, mada on i ne traži mnogo. Ova porodica samo želi da živi normalno, da ima svakog dana toplo jelo na stolu, šta da obuče i obuje, mada kažu da im je najveći stan da imaju svoj krov nad glavom, kakav god on bio, jer im je plaćanje kirije veliki trošak.

Ukoliko želite da pomognete Marku da ima sve što i njegovi vršnjaci, ostane dete i ne mora da prerano odraste zbog loše finansijske situacije u kojoj se nalazi, možete mu donirati, novac, garderobu, stvari za ličnu higijenu itd, preko nas ili možete stupiti u kontakt sa porodicom i pomoći im direktno.

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *