- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Donacija namirnica za Stepana Stanisavljevića i njegovu porodicu

Aleksandra Jovanovic

12/07/2023

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo našim dragim donatorima koji su nam omogućili da pomognemo porodici Stanisavljević i tako im obezbedimo osnovne životne namirnice u iznosu od 24.967,09 rsd.

Hvala vam što nesebično pomažete porodicama kojima je to najpotrebnije!

Donacija namirnica za Stepana Stanisavljevića i njegovu porodicu 1
Donacija namirnica za Stepana Stanisavljevića i njegovu porodicu 2
Donacija namirnica za Stepana Stanisavljevića i njegovu porodicu 3
Donacija namirnica za Stepana Stanisavljevića i njegovu porodicu 4
Donacija namirnica za Stepana Stanisavljevića i njegovu porodicu 5

Porodica Stanisavljević trenutno prolazi kroz težak period. Majka je ostala bez posla. Jedino je otac zaposlen i zaista im je potrebna naša pomoć.

Stepanovu priču ste upoznali dosta ranije. Njemu su potrebni Libre senzori svakog meseca i ovim putem želimo da vas zamolimo da podržite naše akcije za njega, jer na taj način možemo mnogo da olakšamo život deteta koje ima Dijabetes.

Ukoliko niste imali priliku da se detaljnije upoznate sa Stepanovom pričom, molimo vas da je pročitate u nastavku.

Ovo je Stepanova priča.

Stepan je oboleo od Dijabetesa (tip 1) i potrebne su određene namirnice za njega. Njegov život nikad više neće biti isti, ali nadamo se da mu mozemo pomoći i olakšati mu ovaj novi život barem malo.

Za roditelje je jako teško kada svojoj deci moraju da brane određenu hranu da jedu. Stepanovi roditelji, pored problema sa njegovom bolešću, susreću se i sa ovim. Na trenutak se vratite u period vašeg detinjstva i prisetite se kako je to izgledalo kad su vam branili npr. samo jedan dan da jedete nešto što posebno volite. Da li vam je bilo teško? Sigurni smo da jeste.

Stepanu je, nažalost, svaki dan takav i zato treba svim srcem da budemo uz njega.

Stepan je mnogo izgubio na težini i sad vodi borbu za normalan zivot.

Stepan je počeo naglo da gubi na kilazi i da pije dosta vode. Noću je često mokrio dobrih nedelju dana. Dobio je temperaturu i klonuo u jednom danu. Nakon odlaska kod lekara, ustanovljeno je da ima mnogo visok šećer i hitno je prebačen u Niš. Već na putu do bolnice je počeo da priča nepovezano. Kada je sa porodicom stigao u bolnicu, rečeno im je da je zamalo pao u komu.

Nisu dobili Libra senzor koji im je hitno bio potreban. Stepan treba da pođe u školu i lakše bi mu bilo, kao i celoj porodici, kada bi na aparatu imao u vidu koliko šećera ima.

Stepan je sjajan dečak. Odličan je đak. Jako se trudi da prihvati situaciju u kojoj se nalazi. Ovo je previše i za jednog čoveka, a kamoli za dete.

Pozivamo sve vas da mu i dalje budemo neizmerna podrška! Sinonim za njegov trenutni život je mučenje, ali uz našu pomoć, na trenutak, sve poprimi drugačiji oblik.

Ukoliko želite da pomognete Stepanu, to možete učiniti tako što ćete podržati naše akcije uplatom na:

Dinarski račun: 160-535218-63 ili putem PayPal-a: pomocsrpskojdeci

Pomozimo bolesnoj, ugroženoj i siromašnoj deci u Srbiji!

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *