- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Donacija prehrambrenih proizvoda porodici Kostić

Aleksandra Jovanovic

14/04/2019

Donatori iz Gerontološkog centra Vršac su nam se javli i napravili ovu ogromnu akcju za porodicu kojoj je potrebna pomoć.
Brankica Spasojević, Dara Rajić, Tanja Jovin i Dušan Mohora su junaci današnje akcije.

Hvala vam do neba i ovo će jako značiti porodici Kostić koja je dobila osnovne stvari da preživi, a preživaljvaju kako znaju i umeju.

Ovom prilikom želimo da im se zahvalimo od srca.

Ako želite i vi da pomognete porodici Kostić kliknite ovde.
Donatori iz Gerontološkog centra Vršac su donirali osnovne namirnice i prehrambene proizvode porodici Kostić.

Takođe, upućujemo apel ljudima iz Vršca za pomoć u pronalaženju posla odraslima u ovoj porodici. Molimo Vas da se uključite i pomognete ako možete. Za lični kontakt možete da nam pošaljete poruku na fejsbuku ili preko našeg websajta.

Ako želite i vi da pomognete porodici Kostić kliknite ovde.
Kao volontersko/ humanitarna organizacija mi možemo imati uspeh samo uz Vas. Hvala Bogu ima Vas dosta koji ste se uključili i uključujete se. Nisu bitne samo pare i donacije, bitno je da se čuje i vidi njihova priča.

U zadnjih nedelju dana imali smo tri uspesne akcije – Tijana Nedeljković će ici na rekreativnu nastavu, Uroševic će dobiti slušni aparat iz Amerike.

Uskoro objavljujemo još novih akcija.

Dve nove porodice su nam se javile iz okoline Vojvodine i sa Kosova. Molimo dobre ljude da pomažu ili da se jave ako vas ima koji ste blizu ovih porodica. Gračanica i okolina Temerina je u pitanju. Hvala.

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *