- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Donacija školskog pribora ugroženoj deci

Aleksandra Jovanovic

01/09/2023

Paketi sa školskim priborom su ovih dana pristizali našim dragim đacima i konačno je došao trenutak da sa vama podelimo sreću i radost zbog ove velike i uspešne akcije.

Sam proces organizovanja ovako velike i zaista zahtevne akcije nije uopšte lak, ali dečiji osmesi, poseban sjaj u očima i sreća koja ne može rečima da se opiše, učinili su muke oko same organizacije i nabavljanja školskog pribora lakšim. Još jednom smo dobili potvrdu da sve ovo što radimo ima posebnu vrednost i to nam je motiv da nastavimo dalje i da svaku našu zamisao sprovedemo u uspešnu akciju i na taj način usrećimo mnoštvo ugrožene, bolesne i siromašne dece širom Srbije.

Naravno, ništa ne bismo mogli da ostvarimo bez podrške naših donatora i firmi, jer baš oni vraćaju veru u postojanje dobrih i humanih ljudi, ali i nadu da samoživost nije potpuno ovladala ljudima.

Svojim gestom ste dokazali da ipak ima nade i da će dobri ljudi uvek biti glasniji.

Pre svega, moramo da se zahvalimo divnim ljudima iz D Express-a i knjižari iz Bajine Bašte (STR „DOSITEJ“, koji su svaku našu zamisao učinili mogućom i bez čijeg doprinosa ne bismo mogli da organizujemo i pošaljemo oko 64 paketa školskog pribora. Zaposleni u knjižari STR „DOSITEJ“ su sa najvećom pažnjom birali sveske, olovke, gumice, pernice, blokove, hemijske olovke i uskladjivali ih sa uzrastom i polom naših đaka. Beskrajno smo vam zahvalni!

Hvala vam, divni ljudi, na svemu što ste uradili! Ovo je samo još jedan dokaz da ujedinjenim snagama možemo sve! Ovom prilikom želimo da se zahvalimo donatorima i svima onima koji su želeli da ostanu anonimni.

Naši dragi donatori:

  • Vladimir Sekulić i firma Cyclo Projekt, Jagodina
  • Bojan Vukašinović
  • Kafe-vagon ,,Tarska priča“, Osluša (Tara)
  • Foto-studio „Šuka“, Bajina Bašta
  • STR „DOSITEJ“, Bajina Bašta

Hvala vam što ste želeli bar na trenutak da usrećite ovu divnu decu koje život uopšte ne mazi.

Na ovaj način smo im pokazali da na putu obrazovanja nisu sami i da ipak postoji neko ko nije zaboravio da je prvi septembar novi početak i da je svaki početak težak, a da je njima još teži i stresniji, jer strahuju da li će imati sve ono što je jednom djaku potrebno za novu školsku godinu.

Ove godine prvi septembar je osvanuo u znaku radosti i sreće.

Njihova sreća zbog novog početka je danas posebna.

Ako se bolje zagledate u slike, u njihovim očima možete videti sreću! Oni su ovim slikama pokazali da je za sreću zaista potrebno malo!

Nastavimo da ujedinjenim snagama pomažemo siromašnoj, bolesnoj i ugroženoj deci u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *