Edukacija srpske dece

Jer bez njih nemamo budućnost

Program za edukaciju naše dece i omladine iz ruralnih delova Srbije

1.Deca Za Decu

Prijavite vašu deci iz inostranstva koja žele da se druže i da uče svoje vršnjake stranim jezikom. Interakcija, priča, druženje će značiti deci u Srbiji i inostranstvu kako bi mogli da se spoje i razmenjuju priče i znanja. Skype, viber, whatsapp ili drugim mrežama će lako stvoriti prijateljstva koja traju.

2.Volonteri Za Decu

ESL, jezici, matematika, informatika, sve što možemo da obezbedimo našoj deci preko interneta. Časovi koji su vikendom. Prijavite se kao volonter ili donirajte da obrazujemo što više naše dece.

3.Edukacija Omladine

Webinari koji će pokazati omladini kako da postanu freelanceri i kako je moguć rad od kuće za inostrane kompanije. Ovim putem želimo da zadržimo omladinu i da im omogućimo normalan život i zaradu iz Srbije.

Ko nas je podrŽao:

Šta je potrebno?

Volonteri koji bi držali našoj deci časove raznih veština i jezika, koji mogu da se nauče putem interneta. Prijavite se ukoliko ste u mogućnosti da se uključite, jer sve što radimo radimo za našu decu i njihovu budućnost. Svi mi volontiramo kako bi napravili bolje životne uslove za njih i potrebni su nam ljudi u inostranstsvu i zemlji koji mogu da nauče naše najmlađe novim vestinama.
Donatori: Svi oni koji finansijskim sredstvima, kompjuterima, tablet uređajima mogu da pomognu da edukujemo našu decu u interesu za njihovu dobrobit i prosperitet. Ovim putem želimo da pozovemo sve ljude koji mogu da doniraju novac za časove, online platforme za učenje i sve potrebne elemente kako bi napravili što bolju platformu i pomogli što većem broju dece.

Za Budućnost Srbije

“Daj čoveku ribu i nahranićeš ga za jedan dan, nauči ga da peca i nahranićes ga za ceo život” ~ stara kineska poslovica

Uključi se - postanite glavni sponzor našeg programa

za sve informacije
SRB +381 69 33 44 890
USA +1 858 222 0745

SRB broj za Viber, WhatsApp

  •  
  •  
  •  
  •  
  •