Deca za decu

Učenje kroz druženje

Ako ste se ikad pitali kako naša deca žive i šta rade u uzrastima vašeg deteta van Srbije, ovo je prava šansa da se prijavite za naš pilot program gde cemo spajati našu decu iz inostranstva sa decom iz Srbije. Poenta je da kroz drugarstvo deca uče jedna drugu o zemlji, kulturi i stranim jezicima. 

Lako izvodljivo

Program će se izvršavati preko naše online platforme. Mi ćemo obezbediti sve uslove, na Vama je samo da se prijavite i pojavite.

Prijavite se

Upoznavanje

Građenje novih poznanstva i prijateljstva je važan deo odrastanja. Deca će na ovaj način moći da upoznaju druge kulture i steknu prijatelje za ceo život.

PRIJAVITE SE

Doniranje

Postanite naš donator ili ambasodor ukoliko živite u dijaspori. Ovaj program je jedinstven i želimo da postignemo nešto što će deci promeniti život na bolje i potrebna nam je sva pomoć.

PRIJAVITE SE

Cilj

Želimo da našu decu ospobimo za uspešan život u Srbiji. Želimo da zaustavimo odliv mozgova i obezbedimo našoj deci sigurnu budućnost.

PRIJAVITE SE

Edukacija

Naša deca generalno zaostaju u svetu tehnologije, i neki su primorani na život teškog fizičkog rada i loše plaćenih poslova. Edukacija će im otvoriti mnogo vrata.

PRIJAVITE SE

Vreme

Naši volonteri daju sve od sebe kako bi Vama olakšali da pomognete našoj deci. Javite nam se i prijavite se da edukujemo našu decu i stvorimo im svetlu budućnost!

PRIJAVITE SE

Postanite glavni sponzor

 

Potrebna nam je jaka firma ili grupa ljudi koji bi mogli da sponzorišu ovaj projekat na duže staze. Samim tim mi ćemo zbližiti našu zajednicu u dijaspori sa našom decom u Srbiji. Cilj je da naša deca od malih nogu uče ono što i njihovi vršnjaci preko, ili barem da steknu iskustvo kakav je život preko i šta mogu da učine kako bi poboljšali kvalitet života u Srbiji. Kroz online interakciju i druženje deca u inostranstvu mogu da vide kakav je život u Srbiji i da steknu druga za cepživot .Zato su nam potrebni partneri kako bi naš projekat bio uspesan i kako bi mogao da se širi. 

 

prijavite se

Drugarstvo

Ova incijativa će deci dozvoliti da steknu prijatelja zauvek, i da zajedno uče o drugim kulturama, jezicima i običajima. Naš cilj je da naša deca mogu da ostanu u Srbiji, sa svojim porodicama i prijateljima i stvore sebi uslove za uspešan život. Toliko nas je bilo primorano da se odseli od svega što znamo u potrazi za boljim sutra, dajmo našoj deci šansu da biraju svoju budućnost.

UKLJUČI SE

edukacija

Toliko dobre, vredne i pametne dece pati zbog siromaštva u porodici koje im ne dozvoljava da steknu kvalitetnu edukaciju. Često su primorani da rade teške fizičke poslove i izostaju iz škole kako bi zaradili za hranu. Želimo da pekinemo ovaj začarani krug siromaštva, i kroz edukaciju im omogućimo da rade od kuće, i ulažu u svoje okruženje, sebe i svoju buduću porodicu.

uključi se

Rad online

Rad od kuće, preko računara omogućava deci da biraju kada, koliko i za koga će raditi. To takođe znači da neće morati da se bave teškim fizičkim poslovima, ili rade nešto još gore kako bi mogli da se prehrane. 

UKLJUČI SE
  •  
  •  
  •  
  •  
  •