Kako postati FREELANCER

Program za razvoj omladine u Srbiji i osposobavljanju istih za bavljenje online poslovima i rad sa stranim firmama od kuće. 

Za koga je program

Svako ko zivi u Srbiji a želi da radi za stranu firmu putem interneta (rad od kuce). Napredno poznavanje stranog jezika je neophodno, bez toga nećete moći da radite za strance. Pisani i čitani Engleski jezik je obavezan, znanje kompjutera i softvera je takođe obavezn. Za ostale programe (početničke) vratite se na glavnu stranu za edukaciju i prijavite se za neke od naših programa. Godine od 15-25 mogu da apliciraju za ovaj program.

Naši Programi:

Postati Freelancer

Početni nivo

Naši volonteri su ljudi koji su već postigli izvestan uspeh i ostvarili se u svojim karijerama kao freelanceri. Steći ćete relevantna znanja i naučiti veštine koje će Vam pomoći da nađete posao.

Nalaženje Poslova

Srednji nivo

LinkedIn i druge poslovne mreže su postale standard u pronalaženju poslova. 

Dugorocno zaposlenje

Visok nivo

Veštine i znanja koje steknu na našim kursevima će Vam omogućiti da nađete dugoročne poslove, i dati Vam priliku da sami sebi stvarate raspored i birate zanimanje.

Šta očekivati?

Časove iz oblasti kao što su marketing, dizajn i engleski. Pripremićemo Vašu decu i osposobiti ih da rade kao freelaceri i stvore sebi svetliju budućnost. Naši voloteri su studenti i stručnjaci u pomenutim oblastima i želimo da prenesemo svo naše znanje našoj deci.

Šta dobijate

Online učionicu i stručno pripremljene materijale. Našim zajedničim znanjem i iskustvom ćemo osigurati da pripremimo najbolji mogući program za našu decu, besplatno.

Naučite od najboljih

U freelance svetu smo već dugi niz godina, većina organizatora rade godinama kao freelanceri, i želimo da uputimo mlade u istom smeru gde i mi idemo. Uspešan posao sa dobrom platom i bez stresa. Život ne moze da čeka, nađite Vi posao umesto da on nađe Vas. Uz naš program imaćete sve alate kako da nađete posao i radite za inostrane firme. 

SLEDEĆI WEBINAR:

Utorak 25/10/2019 od 18 casova (po lokalnom vremenu)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •