- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Hrana za porodicu Popadić

Aleksandra Jovanovic

16/12/2019

Uspešna Akcija! Zahvaljujući anonimnim donatorima, i Vinskim Putevima Srbije, porodici Popadić smo donirali hranu u iznosu od 5.00rsd! Hvala Vam!

8. Oktobra 2019. Upoznali smo petočlanu porodicu Popadić iz Akmačića kod Nove Varoši. Dragan i Spomenka imaju troje dece Danijela (20), Andrijana (17) i Jovan (9). 

Porodica jako teško živi, u velikoj nemaštini u staroj kući punoj vlage. Svi članovi porodice imaju zdravstvenih problema, roditelji su bolesni i teško im je da se staraju o deci i domaćinstvu. Andrijana je operisala levo koleno, a uskoro će morati da operiše i desno.

Jovan pati od Di-džordžovog sindroma koji je izazvan brisanjem 30 od 40 gena u 22. Hromozomu. Danijela ima skoliozu i dva puta je operisala kičmu, koleno, glasne žive i krajnike. Danijela i Andrijana su, bez obzira na sve, jako optimistične i najviše bi volele da se zaposle kako bi mogle da finansijski pomažu ostatku porodice.

Na našu veliku radost, porodici smo mogli da doniramo hranu i kućnu hemiju u iznosu od 5.000rsd. Još jednom, želimo da se zahvalimo Vinskim Putevima Srbije, kao i svim ljudima koji su delili priču ove divne porodice. HVALA VAM!

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *