- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Kupovina bojlera za porodicu Biserčić

Aleksandra Jovanovic

28/08/2021

Prošlog meseca smo pisali o nesreći koja je zadesila porodicu Biserčić kada im je tokom poplava i nestašica struje pregoreo bojler.

Naš anonimni donator je brzo video ovu objavu, i nije ostao imun na probleme porodice Biserčić, te im je donirao novac za bojler i majstora.

Ova pomoć neverovatno znači porodici, i deca se konačno mogu vratiti nekoj normali nakon nekoliko meseci.

Hvala Vam!

Na žalost njihova borba nije završena, ovo je priča porodice Biserčić.

Tročlanu porodicu Biserčić iz Kragujevca smo upoznali 29. Jula. Katarina je samohrani roditelj dvoje dece, Mihajlo (10) i Mila (7).  Od kada radimo sa njima, pravili smo im akcije, ali je porodicu zadesila nesreća i potrebna im je pomoć

Katarina trenutno ne može da radi zbog zdravstvenih problema, i zavisi od socijalne pomoći koja iznosi 9.600 mesečno kako bi deci mogla da priušti osnovne stvari. Mihajlo ima problema sa laringitisom i alergijskom astmom.

Mihajlov i Milin otac plaća alimentaciju kada može, jer ni on nema stalan posao. Kuću u kojoj žive prožima vlaga i konstantno se stvara buđ na zidovima, pogotovo u sobi gde deca spavaju. Pošto Mihajlo ima problema sa alergijskom astmom, ovo mu dodatno otežava zdravstveno stanje.

Porodica bi bila zahvalna na bilo kojoj vrsti pomoći, a najpotrebniji su im hrana, obuća, odeća.

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *