- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Kupovina Libre aparata i namirnica za Stepana Stanisavljeviću

Aleksandra Jovanovic

11/03/2022

Zahvaljujući neverovatnom odzivu donatora, Universal Commercial Capital kao i drugih dobrih ljudi koji su želeli da ostanu anonimni, Stepanu Stanisavljeviću smo kupili Libre senzor i trakice u iznosu od 33,000rsd kao i hranu u iznosu od 20,000rsd!

Hvala Vam!

Ovim samo dokazujemo da, kada se svi udružimo, možemo da napravimo neverovatnu razliku u životu deteta.

Hvala svima koji su donirali, kao i onima koji su podelili Stepanovu priču, i omogućili nam da mu naredni period života neizmerno olakšamo.

Ovo je Stepanova priča.

Stepan je obolelo od Dijabetesa Tip 1, potrebne su namirnice za njega. Njegov život nikad više neće biti isti, ali nadamo se da mu mozemo pomoći i olakšati mu ovaj novi život barem malo.

Jako je teško kad detetu morate da branite hranu, da mu objašnjavate da ne može da jede šta on želi.

Ovo je dete sa kojim smo lično upoznati, i stvarno je pošao dosta, a divno je dete.

Stepan je mnogo izgubilo na težini i sad vodi borbu za normalan zivot.

Stepan je počeo da gubi na kilazi naglo i da pije dosta vode, noću je često mokrio dobrih nedelju dana. Dobio je temperaturu i klonuo u jednom danu. Kada je porodica otišla kod lekara ustanovljeno je da ima mnogo visok šećer, i hitno je prebačen u Niš, na putu je počeo da priča nepovezano i bez smisla, kada je sa porodicom stigao u bolnicu stigli rečeno im je da je zamalo pao u komu.

Nisu dobili Libra senzor koji im je hitno potreban jer, Stepan treba da pođe u školu i lakše bi mu bilo, kao i celoj porodici, kada bi na aparatu imao u vidu koliko šećera ima. S obzirom da će da bude fizički aktivniji, i dok se ne navikne i dok prihvati u kakvoj se situaciji našao.

Stepan Stanisavljević 1

Stepan je sjajan klinac,odličan u školi sve su mu ocene dobre. Jako se trudi, ali sada malo teže sada prihvata. Ovo je situacija u kojoj se i odrasli teško snađu – a kamoli dete.

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *