- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Kupovina namernica i renoviranje

Želimo da se zahvalimo Maji Topalović i Parohiji Srpske pravoslavne crkve Svetog velikomučenika Georgija iz San Diega koji su omogućili da porodici Vučetić renoviramo deo zida koji je počeo da se ruši, kao i kupovinu namernica.

Hvala Vam.

Na žalost, njihova borba nije završena. Ovo je priča porodice Vučetić.

12. jula 2020. godine, upoznali smo petočlanu porodicu Vučetić iz sela Vrbić, kod Bele Crkve. Nevenka i njen suprug su roditelji troje maloletne dece, Ljubomir (15), Milojka (12), Stefan (7). Ova deca žive u staroj kući, koja svakog trenutka preti da se uruši.

Porodica se bavi prodajom sopstvenih proizvoda, uključujući jaja, sir i kajmak i kažu da je najveći problem što svoje proizvode nemaju kome da prodaju. Oni bi najviše voleli da mogu da normalno žive i zarađuju zauzvrat neverovatnog truda koju ulažu u svom domaćinstvu.

Na žalost, porodica retko kome može da proda svoje proizvode, i ako bi najviše hteli da održe taj posao. Zbog ovoga, su deci čak i drugovi iz škole skupljali novac i razne donacije ne bi li im pomogli da imaju ono najosnovnije.

Deci je prvenstveno potrebna pomoć u vidu hrane, garderobe, lične hemije, a porodici možete i dugoročno pomoći tako što ćete od njih pazariti domaće, zdrave porodice koji će imati pozitivan uticaj na vaše zdravlje, kao i na živote ove dece.

PROČITAJTE JOŠ

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.