- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Kupovina namirnica za porodicu Apostolović

Aleksandra Jovanovic

24/11/2022

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo anonimnom donatoru koji nam je ponovo omogućio da pomognemo porodici Apostolović. Sa ovom donacijom Nemanji Apostolović smo kupili prehranu u iznosu od 17. 998,11 rsd!

Hvala Vam!

Porodici Apostolović svaka pomoć znači i oni su neizmerno zahvalni svim našim donatorima i ljudima koji im pomažu. Nažalost, njihova borba nije završena.

Ovo je priča porodice Apostolović.

Maja 2019. upoznali smo šestočlanu porodicu Apostolović iz Slavujevca.

Porodica Apostolović ima četvoro dece, kao i sina Nemanju koji ima težak oblik cerebralne paralize i sa 17 godina ništa ne može da radi samostalno.

Roditelji nisu zaposleni, već rade na svom imanju, a pored Nemanje imaju još tri deteta, koji su, hvala Bogu, zdravi i sposobni da pomažu u čuvanju brata. Nemanja mora da pije dosta lekova za konvluzije i epilepsiju, antihistamine, zbog alergije na polen, lekove za spazam u nogama itd…

Pored toga, ne može da hoda, govori i jede čvrstu hranu.

Pored svih lekova potrebne su mu kašice, pelene, vlažne maramice i sve što je potrebno bebi na mesečnom nivou, i tako svakog meseca od kad se rodio. Kao što smo rekli, porodica sada živi lakše, ali im je i dalje potrebna pomoć.

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *