- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Kupovina namirnica za porodicu Apostolović

Aleksandra Jovanovic

27/02/2022

Ovim prilikom, želimo da se zahvalimo anonimnoj donatorki koja nam je omogućila da pomognemo porodici Apostolović. Sa ovom donacijom, Nemanji Apostolović smo kupili prehranu u iznosu od 4,000rsd!Hvala Vam!Porodici Apostolović svaka pomoć znači, i oni se neizmerno zahvalni na svim našim donatorima i ljudima koji im pomažu.

Na žalost, njihova borba nije završena. Ovo je priča porodice Apostolović.maja 2019. upoznali smo šestočlanu porodicu Apostolović iz Slavujevca.Porodica Apostolović ima četvoro dece, kao i sina Nemanju koji ima težak oblik cerebralne paralize i sa 17 godina ništa ne može da radi samostalno.Roditelji ne rade, a pored Nemanje imaju još tri deteta, koji su hvala Bogu zdravi i sposobni da pomažu u čuvanju brata.

Nemanja mora da pije dosta lekova, za konvluzije i epilepsiju, antihistamine zbog alergije na polen, lekove za spazam u nogama itd…Pored toga ne može da hoda, govori i jede čvrstu hranu. Pored svih lekova potrebne su mu i kašice, pelene i vlažne maramice i sve što je potrebno bebi na mesečnom nivou, i tako svakog meseca od kad se rodio.Kao što smo rekli, porodica sada živi lakše, ali im je i dalje potrebna pomoć.

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *