- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Kupovina namirnica za porodicu Brošćanc

Aleksandra Jovanovic

19/05/2023

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo Maji Topalović i parohiji Srpske pravoslavne crkve Svetog velikomučenika Georgija iz San Dijega, kao i svim drugim dobrim ljudima koji su nam omogućili da pomognemo porodici Brošćanc i omogućimo im osnovne životne namirnice u iznosu od 9. 982 rsd.

Hvala vam, dragi naši donatori! Bez vaše pomoći ne bismo uspeli da pomognemo bolesnoj, ugroženoj i siromašnoj deci širom Srbije.

Kupovina namirnica za porodicu Brošćanc 1
Kupovina namirnica za porodicu Brošćanc 2
Kupovina namirnica za porodicu Brošćanc 3

Ukoliko niste upoznati sa pričom porodice Brošćanc i njihovom svakodnevnom borbom, molimo vas da pročitate njihovu priču.

Ovo je priča porodice Brošćanc.

Porodicu Brošćanc iz Vladimirovca čine otac Marin, majka Ana i njihove tri ćerke Andrea (7), Teodora (6) i Valentina (3).

Andrea se od rođenja bori sa tumorom. Ta opaka bolest joj je već oduzela jedno oko. Proces izlečenja je podrazumevao četiri ciklusa hemio terapija.

Otac radi sezonske poslove. Nema stalno zaposlenje. Majka nije u mogućnosti da radi, jer nema ko da brine o deci.

Od našeg prvog susreta (2019), situacija porodice Brošćanc se znatno popravila, ali i dalje im je najpotrebnija pomoć u vidu hrane i osnovnih sredstava za higijenu.

Ukoliko želite da i dalje pomažete porodici Brošćanc i devojčicama, bar na trenutak, obezbedite bolje i lepše detinjstvo, to možete uraditi tako što ćete podržati naše akcije uplatom na:

Dinarski račun: 160-535218-63 ili putem Paypal-a: pomocsrpskojdeci

Pomozimo bolesnoj, ugroženoj i siromašnoj deci u Srbiji!

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *