- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Kupovina namirnica za porodicu Jovanović

Aleksandra Jovanovic

05/07/2021

Namirnice za porodicu Jovanović u iznosu od 3.000rsd. Ovom prilikom, želimo da se zahvalimo svim našim donatorima koji nas podržavaju i pomažu nam da napravim ovu akciju za porodicu. Željana, Slavko, Nikolina, Mališa i Željko su bezgranično zahvalni na ovoj pomoći.

Hvala Vam!


Na žalost, njihova borba nije završena. Ovo je priča porodice Jovanović.

  1. juna 2020. godine, upoznali smo šestočlanu porodicu Jovanović iz Stare Moravica kod Bačke Topole. Ana je samohrana majka petoro dece: Željana (11), Slavko (8), Nikolina (7), Mališa (6), Željko (11 meseci).

Ana je bila žrtva porodičnog nasilja, zbog čega je bila primorana da napusti dom, i smesti se u staroj kući koju je dobila na održavanje. Pored toga je u kući već postojao poveći dug za struju, koji je Ana otplaćivala polako kako bi ona i njena deca mogla da ostanu da žive tu. Međutim, njihov trenutni dom je video bolje dane, i u njemu fali dosta pokućstva i nameštaja. U kući takođe ne postoji funkcionalno kupatilo.

Sa jednim detetom predškolskog uzrasta, i četvoro dece koji su redovni đaci, teško je naći i ostaviti novac za bilo šta. Samim tim, oni neretko trpe gladni, bez osnovnih stvari koje su im potrebne za život.

Ana kaže da samo želi da joj deca budu srećna i sita, a deci je potrebno samo ono najosnovije što svi mi uzimamo zdravo za gotovo. Trenutno su najpotrebnije donacije u hrani, kućnoj hemiji, ličnoj higijeni itd.

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *