- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Kupovina namirnica za porodicu Martinović

Aleksandra Jovanovic

16/09/2021

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo anonimnom donatoru koji je omogućili da porodici Martinović kupimo namirnice, kao i rođendanski tortu za Darija u iznosu od 3,000rsd!

Hvala Vam!

Bez Vaše podrške i pomoći, ništa što radimo ne bi bilo moguće, i za to smo Vam beskonačno zahvalni!

Na žalost, njihova borba nije završena. Ovo je priča porodice Martinović.

19. septembra 2020. godine, upoznali smo četvoročlanu porodicu Martinović iz mesta Bezdan, kod Sombora. Biserka je samohrani roditelj dvoje maloletne dece, koju u potpunosti izdržava.

Almir (2007), Dario (2009) su peti i sedmi razred, i redovni su đaci.

Kako bi sačuvala privatnost svoje dece, Biserka se dugo dvoumila da li se usudi na ovaj korak, ali je bespomoć preovladala i ipak je odlučila da mi ispričamo njenu priču i pokažemo vam njihov dom, u nadi da će joj pomoć biti ukazana. Biserka se na sve načine trudi da Almiru i Dariju obezbedi sve što im je potrebno, ali to je iz svakog dana sve teže.

Porodica Martinović 1

Žive u teškim uslovima, i ponekada nemaju ni struje u kući. I pored toga što u njihovom domu često nema struje, Martinovići se trude da se osećaju kao normalna porodica, deca i dalje nekada moraju da oskudavaju u osnovnim stvari. Stoga Vas molimo da im, ukoliko možete, pomognete ovoj deci da žive bolje.

Ukoliko želite da donirate, ne morate ni ići preko nas, uvek možete stupiti u kontakt sa porodicom direktno.

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *