- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Kupovina namirnica za porodicu Slavković

Aleksandra Jovanovic

21/09/2021

Zahvaljujući anonimnim donatorima, porodica Slavković je dobila hranu i druge potrepštine u iznosu od 4.000rsd. Želimo da im se zahvalimo na donaciji, kao i drugima koji podržavaju nas i naše porodice i nastavljaju da tako pomažu našoj deci!

Hvala Vam!

Na žalost, njihova borba nije završena. Ovo je priča porodice Slavković.

20. novembra 2020. upoznali smo tročlanu porodicu Slavković iz sela Rakitovo kod Jagodine. Violeta je samohrani roditelj dvoje male dece, Une(4) i Dimitrija (3). Nakon što ih je otac ostavio, deca zavise od majke za sve što im je potrebno u životu, i živeu kući svog ujaka.

Njihovo finansijsko stanje je dodatno otežano Uninom dijagnozom epilepsije, zbog čega majka mora stalno da bude uz nju. Svo troje zavise od Violetinog brata, koji pored njih izdržava i svoju porodicu. Ne primaju alimentaciju, već samo dečiji dodatak za decu.

Žive u strahu od svakog novog dana, i kako i da li će moći da se prehrane. Deca su često bolesna, i Violeta živi u strahu kako će im pomoći kada im nešto treba.

Zbog toga, želimo da vas zamolimo da, ukoliko ste u mogućnosti pomognete ovoj porodici i ovoj deci da imaju makar ono najosnovije.

Porodici je najpotrebnija pomoć u vidu namirnica, pelena, odeće i obuće.

Ukoliko želite, ne morate ići preko nas. Možete uvek stupiti u kontakt sa porodicom i pomoći im direktno.

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *