- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Kupovina namirnica za porodicu Stevanović

Želimo da se zahvalimo anonimnom donatoru, koji je postao veliki prijatelj naše dece, i porodici Stevanović, kao i porodici Šipetić donirao novac i omogućio nam da napravimo i ovu uspešnu akciju.

Zahvaljujući ovoj donaciji, porodici Stevanović smo kupili namirnice u iznosu od 12.000rsd.

Hvala Vama, kao i svim drugim dobrim ljudima, jer menjate živote naše dece i omogućavate im da imaju sve neophodne stvari.

Na žalost borba porodice Stevanović nije završena, ovo je njihova priča.

Porodicu Stevanović smo upoznali 26. jula 2019. godine. Valetina i Miroslav imaju Sedmoro dece, Mirjanu (8) Emiliju (6), Mihajla (5) Aleksandra i Aleksandru(4), Luku (1.5) i Dimitrija koji ima samo 4 meseci.

Sa ovoliko male dece pod jednim krovom, porodica teško sklapa kraj sa krajem. Za malenog Luku je potrebno mleko, a Mirijani će trebati škoslki pribor kada uskoro krene u prvi razred. Dečiji dodatak primaju samo za troje dece.

Miroslavu je operisano rame, ali bez obzira radi teške fizičke poslove da bi mogao da zaradi za svoju porodicu. Međutim, zbog trenutne situacije, teško pronalazi posao, a Valentina ne može da radi jer čuva decu.

Porodici je potrebna svaka vrsta pomoći, žive u staroj oronuloj kući koja je puna vlage.

Ova porodica ne traži mnogo, samo ono osnovno, što većina nas uzima zdravo za gotovo. Najpotrebnije namirnice, hrana, pelene, garderoba i obuća kako bi mogli da žive što normalnije je moguće.

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *