- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Kupovina namirnica za porodicu Stevanović

Aleksandra Jovanovic

07/12/2020

Zahvaljujući našim ljudima iz dijaspore, Mališi Đorđeviću, Draganu Đorđeviću i Zoranu Stojanoviću, porodici Stevanović smo kupili namirnice i druge potrepštine u iznosu od 13.000rsd.

Želimo posebno da se zahvalimo ovim divnim ljudima, koji su do sada pomogli velikom broju naših porodica, i značajno poboljšali živote naše dece.

Hvala Vam!

Na žalost njihova borba nije završena. Ovo je priča porodice Stevanović.

Porodicu Stevanović smo upoznali 26. jula 2019. godine. Valetina i Miroslav imaju Sedmoro dece, Mirjanu (8) Emiliju (6), Mihajla (5) Aleksandra i Aleksandru(4), Luku (1.5) i Dimitrija koji ima samo 4 meseci.

Sa ovoliko male dece pod jednim krovom, porodica teško sklapa kraj sa krajem. Za malenog Luku je potrebno mleko, a Mirijani će trebati škoslki pribor kada uskoro krene u prvi razred. Dečiji dodatak primaju samo za troje dece.

Potrebne namirnice i pelene za porodicu Stevanović 1

Miroslavu je operisano rame, ali bez obzira radi teške fizičke poslove da bi mogao da zaradi za svoju porodicu. Međutim, zbog trenutne situacije, teško pronalazi posao, a Valentina ne može da radi jer čuva decu.

Porodici je potrebna svaka vrsta pomoći, žive u staroj oronuloj kući koja je puna vlage.

Ova porodica ne traži mnogo, samo ono osnovno, što većina nas uzima zdravo za gotovo. Najpotrebnije namirnice, hrana, pelene, garderoba i obuća kako bi mogli da žive što normalnije je moguće.

Naša organizacija želi da bude jedinstvena u tome što neće diskriminisati porodice, niti umanjivati njihove probleme, u želji da svima pomogne.

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *