- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Kupovina namirnica za porodicu Tomić

Aleksandra Jovanovic

22/12/2020

Zahvaljujući Jeleni, porodica Tomić je dobila hranu i druge potrepštine u iznosu od 5.000rsd. Želimo da joj se zahvalimo na donaciji, kao i drugima koji podržavaju nas i naše porodice i nastavljaju da tako pomažu našoj deci!

Hvala Vam!

Na žalost, njihova borba nije završena, ovo je priča porodice Tomić.

Ovo je porodica Tomić iz Smedereva i ovo je njihova tužna priča! Ovoj porodici je hitno potrebna naša pomoć kako bi mogla da preživi i kako bi obezbedila adekvatno lečenje svojim bolesnim sinovima!

Pomozimo porodici Tomić koja se našla u teškoj finansijskoj situaciji zbog retke i komplikovane bolesti, poznate kao progresivna distrofija mišićaZa njihovo lečenje potrebni su specijalnI skupi lekovi i suplementi koje porodica nabavlja u inostranstvu, bar onoliko koliko je u mogućnosti za to.

Porodica živi u svekrvovoj kući u Smederevu, koja je na sreću dobro izrađena, pa porodica ne mora u ovim hladnim danima da se smrzava.

Najstariji sin je jedini zdrav. On je završio medicinski fakultet i trenutno je u potrazi za stažiranjem i poslom kako bi pomogao svojim roditeljima i bolesnoj braći. Stariji sin ima 22 godine i on je već 15 godina u kolicima i bori se sa ovom bolešću. Prima tuđu negu i pomoć u iznosu od 28 000 dinara, ali to nije dovoljno za njegovo lečenje!

Najmlađi sin pohađa srednju školu i jedan je od boljih đaka u odeljenju. Voli da uči i rado ide u školu kada god može. Njegov imunitet je oslabljen i zato su mu potrebni lekovi i suplementi kako ne bi završio u invalidskim kolicima.

Muž i žena su trenutno nezaposleni, jer deca zahtevaju konstantnu negu i brigu. Roditelji provode 24h uz decu i zbog njihovih lekova i suplemenata su jednostavno fizički istrošeni. Nemaju dovoljno novca za lečenje dece, a sebe uvek stavljaju u drugi plan kako bi svojoj deci kupili što više lekova.

Ovom prilikom želimo da zamolimo ljude dobre volje koji su u finansijskoj mogućnosti da pomognu porodici Tomić.

Porodica bi vam bila neizmerno zahvalna za pomoć, pa ukoliko možete i želite donirajte i pomognite im.

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *