- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Kupovina pelena za porodicu Žigić

Aleksandra Jovanovic

07/02/2021

Ovom prilikom, želimo da se  zahvalimo anonimnoj donatorki zahvaljujući kojoj smo porodici Žigić kupili pelene u iznosu od 2.500rsd!

Hvala Vam!

Vaša podrška je od velikog značaja jer na omogućava da nastavimo da pomažemo našoj dec

Na žalost, njihova borba nije završena, ovo je priča porodice Žigić.

Porodici Žigić iz Zrenjanina je potrebna naša pomoć. Oni ne primaju pomoć za tuđu negu, nemaju struju i žive u staroj oronuloj kući!

Pomozimo porodici Žigić da dobije hranu, struju i osnovna sredstva za ličnu higijenu. Roditelji nisu stalno zaposleni i to svakako otežava njihovu već tešku i nestabilnu finansijsku situaciju. Porodica Žigić živi u naselju Melenci u Zrenjaninu u vrlo teškim uslovima.

Roditelji imaju četiri deteta, od kojih dvoje pohađa osnovnu školu. Nataša je najstarija i ona ima 9 godina, Boris ima 8 godina i on boluje od idiopatske epilepsije. David ima 6 godina, dok je Aleks najmlađe dete i ima samo 1 godinu.

Zbog trenutne situacije sa Covid – 19, Borisovo lečenje je dodatno otežano, jer doktori primaju samo hitne slučajeve.

Ova šestočlana porodica živi u staroj trošnoj kući bez struje koja im je neophodna za normalan život.

Porodici su najpotrebnije pelene, sredstva za ličnu higijenu, hrana i struja kako bi normalno funkcionisala. Ovom prilikom porodica poziva sve ljude dobre volje da im pomognu koliko je ko u mogućnosti.

Ukoliko želite da pomognete porodici Žigić ne morate to učiniti preko nas. Možete stupiti u kontakt sa porodicom direktno i pružiti im pomoć.

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *