- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Kupovina televizora i usisivača za porodicu Apostolović | Unija studenata FON-a

Aleksandra Jovanovic

05/11/2021

Donacija televizora i usisivača za porodicu Apostolović u iznosu od 30,000rsd! Želimo da se zahvalimo divnim studentima FON-a, bez čije pomoći ovo ne bi bilo moguće.

Porodica Apostolović je ovu donaciju želela da iskoristi da zameni stari televizor, koji zuji i gubi sliku, a Nemanji pomaže da se uspava. Kao i stari usisavač koji izbacuje prašinu, koja pogoršava njegove alergije.

Ova donacija Nemanji, kao i celoj porodici Apostolović neizmerno znači, i oni su neizmerno zahvalni na ovoj pomoći.

Zahvaljujući njima, ovo je jedna u nizu akcija koje možemo da napravimo za porodicu Apostolović, kao i druge naše porodice.


Hvala vam društvo! U ime svih nas, i naših porodica!

Na žalost, njihova borba nije završena. Ovo je priča porodice Apostolović.

  1. maja 2019. upoznali smo šestočlanu porodicu Apostolović iz Slavujevca.Porodica Apostolović ima četvoro dece, kao i sina Nemanju koji ima težak oblik cerebralne paralize i sa 17 godina ništa ne može da radi samostalno.Roditelji ne rade, a pored Nemanje imaju još tri deteta, koji su hvala Bogu zdravi i sposobni da pomažu u čuvanju brata.

Nemanja mora da pije dosta lekova, za konvluzije i epilepsiju, antihistamine zbog alergije na polen, lekove za spazam u nogama itd…Pored toga ne može da hoda, govori i jede čvrstu hranu. Pored svih lekova potrebne su mu i kašice, pelene i vlažne maramice i sve što je potrebno bebi na mesečnom nivou, i tako svakog meseca od kad se rodio.Kao što smo rekli, porodica sada živi lakše, ali im je i dalje potrebna pomoć.

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *