- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Namirnice za porodicu Stančulj

Aleksandra Jovanovic

23/04/2020

O porodici Stančulj iz Kajtasova smo pisali krajem janura, i njihova priča je dotakla toliko ljudi da nam je ovo četvrta uspešna akcija za njih. Ovom prilikom, želimo da se zahvalimo anonimnom donatoru, kao i Miodragu Ljubojeviću koji je omogućio ovu akciju. zahvaljujući kojima smo porodici kupili namirnice u iznosu od 5000rsd.


HVALA VAM!


Kao što do sada možda već i znate, Ivana (20), Ilija (15) i Marina (12) su imali težak i mukotrpan život, izgubivši oca pre 9 godina, i majku pre manje od godinu dana.


Nakon majčine smrti deca su prepuštena sebi, jedina pomoć koju dobijaju je 13.000rsd socijalne pomoći ali to nije dovoljno za bilo šta što im je potrebno.

Naime, deca žive u zemljanoj kući, koja je puna vlage, hladna i mračna. Nemaju adekvatne uslove za život i kući je hitno neophodno renoviranje. Tek skoro im je uvedena voda, tako što im je jedan čovek pomogao. Međutim struju ne mogu da uvedu, pa je zimi prosto nemoguće boraviti tamo. Uveče nema svetla, tako da se zimi ne može boraviti u kući u kojoj u 4 popodne zavlada mrak.


Svakako želimo da se zahvalimo donatorima koji su omogućili ovu uspešnu akciju. Nadamo se da ćete nastaviti da nas podržavate.
Kao i uvek, ne morate pomoći preko nas, možete stupiti u kontakt sa porodicom i pomoći im direktno

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *