- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Namirnice za porodicu Anđelković

Aleksandra Jovanovic

01/06/2020

Zahvaljujući firmi HSM Informatika, petočlanoj porodici Anđelković iz Beograda smo donirali namirnice, pelene i druge potrepštine u iznosu od 13.5000rsd! Ovo nam je ujedno i treća uspešna akcija za ovu porodicu.

Hvala Vam!

Priča ove mlade porodice je dodirnula mnoge od nas, jer je veliki pokazatelj toga kako se čoveku život može promeniti preko noći. Na svu sreću, zahvaljujući divnim ljudima iz HSM Informatika, koji su donirali novac za porodicu Anđelković, oni, na makar neko vreme neće morati da strahuju kako će se prehraniti.

Na žalost, njihova borba nije završena. Ovo je njihova priča.

  1. Aprila 2020, upoznali smo petočlanu porodicu Anđelković iz Beograda. Marko i Ana imaju trojke Lenku, Lolu i Lanu(2.5) koje su dobili nakon višegodišnje borbe i vantelesne oplodnje. Do pre par meseci su živeli normalno i ove male devojčice nisu oskudevale ni za šta, ali se situacija naglo pogoršala.

Marko je ostao bez posla, i sada preživljavaju od Anine delimične plate, jer je ona na porodiljskom. Od ove cifre se odbija još 12.000rsd svakog meseca, u ime kredita koji su podigli za vantelesnu oplodnju.

Ovoj porodici je svaki dan borba, i sada su oni, koji su godina pomagali drugim siromašnim porodicama, došli do toga da nedeljama nemaju novca da kupe bebama pelene, i zavise od dobronamernog komšije koji im pomaže da se prehrane.

Da dokaže da od lošeg uvek ima goreg, porodica nije mogla da plati kiriju i sada im preti izbacivanje iz stana.

Na žalost, priča ove porodice još jednom potvrđuje da nikada nismo bezbedni koliko mislimo, i da se svakom od nas može desiti da mu se omakne tlo pod nogama i nađe se u situaciji gde ne zna kako će se prehraniti.

Pomozimo ovoj divnoj porodici i ovim divnim devojčicama da ne strahuju šta će biti sutra.

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *