- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Namirnice za porodicu Apostolović

Aleksandra Jovanovic

10/04/2020

Donacija za Nemanju Apostolović u iznosu od 6000rsd!

Želimo da se zahvalimo donatoru, koji je omogućio ovu, devetu po redu uspšnu akciju za prorodicu Apostolović, kao i ljudima koji uporno dele njihovu priču u želji da im pomognu. Svi smo jako srećni zbog porodice Apostolović, koja već polako ali sigurno staje na noge i lakše može da priušti sve ono što im treba. 

Ukoliko već ne znate, ovo je njihova priča. 19. maja upoznali smo šestočlanu porodicu Apostolović iz Slavujevca.Porodica Apostolović ima četvoro dece, kao i sina Nemanju koji ima težak oblik cerebralne paralize i sa 17 godina ništa ne može da radi samostalno.Roditelji ne rade, a pored Nemanje imaju još tri deteta, koji su hvala Bogu zdravi i sposobni da pomažu u čuvanju brata.

Nemanja mora da pije dosta lekova, za konvluzije i epilepsiju, antihistamine zbog alergije na polen, lekove za spazam u nogama itd…Pored toga ne može da hoda, govori i jede čvrstu hranu. Pored svih lekova potrebne su mu i kašice, pelene i vlažne maramice i sve što je potrebno bebi na mesečnom nivou, i tako svakog meseca od kad se rodio.Kao što smo rekli, porodica sada živi lakše, ali im je i dalje potrebna pomoć.

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *