- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Namirnice za porodicu Đurić

Aleksandra Jovanovic

30/04/2020

Zahvaljujući velikodušnim donacijama od strane Saše Đorđević i Dragana Đorđević, naših ljudi koji koji žive u dijaspori, smo uspeli da porodici Đurić doniramo namirnice i druge potrepštine u iznosu od 10.000rsd!

Porodica Đurić, kao i svi mi iz PSD nemamo dovoljno reči hvale za ove ljude, uz pomoć čije donacije će porodica moći da se phrehrani i ne brine o osnovnim životnim potrepštinama, makar na neko vreme.

Hvala Vam!

Na žalost, njihova borba nije završena.

Tročlanu porodicu Đurić iz Smederevske Palanke, Slavicu i njena dva sina Uroša (10) I Miloša (8) smo upoznali još 13. Novembra, i od tada imali dve uspešne akcije za njih,

Na žalost, Slavica se i dalje samostalno stara o svoja dva sina, koji žive sa njom u staroj kući punoj vlage.

Socijalni centar je nemoćan, svi joj kažu da nisu u mogucnosti da pomognu porodici jer primaju porodičnu penziju koja iznosi 16.000rsd.

Žive u trošnoj kući punoj vlage. Sada se čak i šporet pokvario toliko da se ne može popraviti, a za novi nemaju novca. Slavica se trudi da svojoj deci obezbedi i radi svaki posao koji može da nađe.

Međutim, kako sama kaže, kako deca rastu situacija postaje sve teža. Mnogo novca odlazi na školski pribor, a ona nema odakle to da priušti.

Zamolili su za bilo koju vrstu pomoci. Potrebna im je hrana, odeća, ogrev i novac kojim bi omogućila svojoj deci ono osnovno što im je neophodno za normalno detinjstvo i život.

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *