- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Namirnice za porodicu Lazarević

Aleksandra Jovanovic

03/10/2020

Zahvaljujući Danielu, i njegovoj firmi Apollo Bautechnik, porodica Lazarević je dobila hranu i druge potrepštine u iznosu od 10.000rsd. Želimo da mu se zahvalimo na donaciji, kao i drugima koji podržavaju nas i naše porodice i nastavljaju da tako pomažu našoj deci!

Zahvaljujući Vama, možemo da pomognemo velikom broju naših porodica, i za to smo Vam većno zahvalni. Takođe, možemo da omogućimo porodici Lazarević da se na neko vreme prehrani i malo manje brine.

Na žalost, njihova borba nije završena. ovo je priča porodice Lazarević.

15. Avgusta 2020., upoznali smo porodicu Lazarević iz Voluje. Dragoljub i njegova žena Gordana imaju dvoipogodišnju ćerku Dajanu. Roditelji nisu stalno zaposleni već dve godine, ali se trude da nađu privremene poslove kako bi preživeli.

Porodica Lazarević 1

Ova mala porodica živi u staroj kući od blata, koja je videla bolje dane. Porodica često nema za najosnovnije stvari i jedva sklapaju kraj sa krajem. Najpotrebnija im je pomoć u vidu hrane, higijena i druge stvari za dete. Pomozimo Dajani da odrasta normalno i ima sve što je potrebno jednom malom detetu.

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *