- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Namirnice za porodicu Martinović

Aleksandra Jovanovic

09/10/2020

Zahvaljujući Danielu, i njegovoj firmi Apollo Bautechnik, porodica Martinović je dobila hranu i druge potrepštine u iznosu od 10.000rsd. Želimo da mu se zahvalimo na donaciji, kao i drugima koji podržavaju nas i naše porodice i nastavljaju da tako pomažu našoj deci!

Porodica Martinović ima tešku životnu priču, i drago nam je, da smo makar malo mogli da im olakšamo ovaj trenutni period.

Hvala Vam!

Na žalost, njihova borba nije završena. Ovo je priča porodice Martinović.

19. septembra 2020. godine, upoznali smo četvoročlanu porodicu Martinović iz mesta Bezdan, kod Sombora. Biserka je samohrani roditelj dvoje maloletne dece, koju u potpunosti izdržava.

Almir (2007), Dario (2009) su peti i sedmi razred, i redovni su đaci.

Kako bi sačuvala privatnost svoje dece, Biserka se dugo dvoumila da li se usudi na ovaj korak, ali je bespomoć preovladala i ipak je odlučila da mi ispričamo njenu priču i pokažemo vam njihov dom, u nadi da će joj pomoć biti ukazana. Biserka se na sve načine trudi da Almiru i Dariju obezbedi sve što im je potrebno, ali to je iz svakog dana sve teže.

Žive u teškim uslovima, i ponekada nemaju ni struje u kući. I pored toga što u njihovom domu često nema struje, Martinovići se trude da se osećaju kao normalna porodica, deca i dalje nekada moraju da oskudavaju u osnovnim stvari. Stoga Vas molimo da im, ukoliko možete, pomognete ovoj deci da žive bolje.

Ukoliko želite da donirate, ne morate ni ići preko nas, uvek možete stupiti u kontakt sa porodicom direktno.

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *