- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Namirnice za porodicu Popadić

Aleksandra Jovanovic

19/05/2020

Zahvaljujući anonimnim donatorima, porodici Popadić smo donirali hranu u iznosu od 5.00rsd! Hvala Vam! Ovo nam je ujedno i druga uspešna akcija za ovu divnu porodicu, koja već godinam teško živi.


Hvala svima koji su pomogli doniranjem ili deljenjem njihove priče! Ukoliko niste upoznati sa porodicom Popadić, ovo je njihova priča.


8. Oktobra 2019. Upoznali smo petočlanu porodicu Popadić iz Akmačića kod Nove Varoši. Dragan i Spomenka imaju troje dece Danijela (20), Andrijana (17) i Jovan (9).


Porodica jako teško živi, u velikoj nemaštini u staroj kući punoj vlage. Svi članovi porodice imaju zdravstvenih problema, roditelji su bolesni i teško im je da se staraju o deci i domaćinstvu. Andrijana je operisala levo koleno, a uskoro će morati da operiše i desno.
Jovan pati od Di-džordžovog sindroma koji je izazvan brisanjem 30 od 40 gena u 22. Hromozomu. Danijela ima skoliozu i dva puta je operisala kičmu, koleno, glasne žive i krajnike. Danijela i Andrijana su, bez obzira na sve, jako optimistične i najviše bi volele da se zaposle kako bi mogle da finansijski pomažu ostatku porodice.

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *