- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Namirnice za porodicu Rakićević

Aleksandra Jovanovic

19/07/2020

Želimo da se zahvalimo firmi HSM informatika omogućila smo ovu, četvrtu po redu, akciju za porodicu Rakićević. Ovom prilikom, porodica je pazarila namirnice i druge potrepštine u iznosu od 9.000rsd. Marija i Damjan su neizmerno zahvalni za pomoć koju su dobili u ovim teškim trenucima, i oni kao i svi mi iz PSD tima se zahvaljujemo svima koji su učestvovali u ovoj akciji i olakšali im život.

Na žalost, njihova borba nije završena. Ovo je njihova priča.

Marija daje sve od sebe da Damjanu pruži sve što mu je potrebno, ali je dijabetičar i ima astmu, što joj dodatno otežava život. Naime, ona je do skoro radila kao čistačica, i sezonski radnik, čime se zbog novonastale situacija više ne sme baviti kako ne bi ugrozila svoje i detetovo zdravlje.

Da dokaže da od lošeg uvek ima gore, porodici Rakićević je za sada stambeno pitanje vrlo neizvesno. Na svu sreću, Marija i Damnjan su do sada imali pomoć ljudi od njihove zajednice, ali na to se ne mogu uvek oslanjati. Sada je najveće pitanje kako će i do kada izdržati sa zalihama hrane koje imaju, kako se ne zna kada će Marija ponovo moći da radi.

Ova porodica samo traži ono najosnovnije, što skoro svi mi uzimamo zdravo za gotovo i najviše bi im značile donacije u vidu hrane i stvari za ličnu higijenu. 

Pomozimo malom Damjanu da odrasta kao i druga dece, bez straha i strepnje za šta će biti sutra.

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *