- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Novogodišnji paketići 2023.

Aleksandra Jovanovic

11/01/2023

Novogodišnji paketići su pristigli našim dragim mališanima i konačno je došao trenutak kojem smo se radovali tokom čitave godine.

Sam proces organizovanja ovako velike i zaista zahtevne akcije nije uopšte lak, ali dečiji osmesi, poseban sjaj u očima i sreća koja ne može rečima da se opiše, učinili su muke oko same organizacije i nabavljanja paketića lakšim. Još jednom smo dobili potvrdu da sve ovo što radimo ima posebnu vrednost i to nam je motiv da nastavimo dalje i da svaku našu zamisao sprovedemo u uspešnu akciju i na taj način usrećimo mnoštvo ugrožene, bolesne i siromašne dece širom Srbije. Naravno, ništa ne bismo mogli da ostvarimo bez podrške naših donatora i firmi, jer baš oni vraćaju veru u postojanje dobrih i humanih ljudi, ali i nadu da samoživost nije potpuno ovladala ljudima.

Pre svega, moramo da se zahvalimo divnim ljudima iz D Express-a i Dexy Co-a, koji su svaku našu zamisao učinili mogućom i bez čijeg doprinosa ne bismo mogli da organizujemo i pošaljemo preko 100 paketića. Zaposleni u Dexy Co-u su sa najvećom pažnjom birali igračke i uskladjivali ih sa uzrastom naših mališana. Beskrajno smo vam zahvalni!

Hvala vam, divni ljudi, na svemu što ste uradili! Ovo je samo još jedan dokaz da ujedinjenim snagama možemo sve! Ovom prilikom želimo da se zahvalimo donatorima i svima onima koji su želeli da ostanu anonimni.

Naši dragi donatori:

  • Vladimir i firma Cyclo Projekt.
  • Maja Topalović i Parohija Srpske pravoslavne crkve Svetog velikomučenika Georgija iz San Dijega i Srba u okolini
  • Infostud
  • Hooloovoo doo
  • Vrtić Amigosi

Hvala vam što ste želeli bar na trenutak da usrećite ove mališane koje život uopšte ne mazi.

Pokazali smo im da na putu neprestane borbe za opstanak ipak postoji neko ko nije zaboravio da su oni deca i da zaslužuju da osete lepotu darivanja u prazničnim danima.

Ako se bolje zagledate u slike, u njihovim očima možete primetiti trenutnu sreću pomešanu sa pregrštom tuge. Hajde da se potrudimo da u očima svakog deteta vidimo samo sreću!

Nastavimo da ujedinjenim snagama pomažemo siromašnoj, bolesnoj i ugroženoj deci u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *