- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Pomoć ugroženoj deci u okolini

Aleksandra Jovanovic

22/03/2023

Zahvaljujući našim divnim donatorima, PSD tim jednom do dva puta godišnje obiđe i ugroženu decu iz okoline. Ne želimo da se ni jedno dete na ovoj planeti oseća zaboravljeno.

Svako od nas kada bi pomogao bar malo, dečijih osmeha bi bilo više. Ne bismo bili svedoci tužnih priča ugrožene dece. Kada vidite uplakano i usamljeno dete na ulici, pomislite li možda šta je posredi ili se okrenete i odete?

Mi smo tim koji ne želi da okrene glavu od dečijih suza i neprestane borbe koja je sastavni deo života svakog od njih. U tim malim ljudima kriju se veliki heroji. Njihova leđa su nejaka i teret koji nose teško bi podneo i odrastao čovek.

Naša akcija je podrazumevala obilazak tri veoma ugrožene porodice i kupovinu osnovnih životnih namirnica.

Pošto neke priče nisu za javnost, ovaj put ćete imati priliku da vidite samo slike kupljenih namirnica. Mi i dalje želimo da im pomažemo, jer deca ne treba da ispaštaju zbog problema svojih roditelja.

Više puta smo pokazali humanost na delu. Dokazali smo da zajedničkim snagama možemo sve.

Hvala vam, divni ljudi! Bez vaše pomoći ne bismo mogli da realizujemo svaku našu zamisao. Vi ste naš vetar u leđa i neizmerno smo vam zahvalni na svemu!

Ukoliko želite da i dalje pomažete ugroženoj, siromašnoj i bolesnoj deci, to možete učiniti tako što ćete podržati naše akcije uplatom na:

Dinarski račun: 160-535218-63 ili putem paypal-a: pomocsrpskojdeci

Svako dete zaslužuje da bude srećno!

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *