- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Pomoć za Ug Autizam Valjevo

Aleksandra Jovanovic

16/06/2020

Ug Autizam Valjevo je udruženje koje ima za cilj da pomogne porodicama koje imaju decu sa autizmom i popravi im životni standard kao i kvalitet življenja. Ovo udružnje je dobilo na korištenje od VLASNIKA koji posjeduje 3ha zemlje,2 objekta i ribnjak.

Ug Autizam Valjevo ima za cilj da osposobi objekat gde bi deca iz spektra Autizma boravila leti sa roditeljima. Objekat je predviđen za besplatan terapeutski boravak dece na seoskom području nadmorske visine 350m. Objekat se nalazi nedaleko od Ljiga a u blizini su turističke destinacije Divčibare i Rudnika. Takođe je i lekovita Banja Vrujci je u neposrednoj blizini od 15km.

Ovom objektu su potrebna sredstva ili sufinanciranje kako bi se objekti preuredili za namjenu korišćenja da bi deca sa smetnjama u razvoju u njemu mogli da se što bezbednije osjećaju na svježem vazduhu i domaćim starinskim jelima koja bi njima neprocjenjivo koristila.

Objektu je potrebno zamjena stolarije, građevinski materijal,  nam veš mašina, frižider, kao i nov nameštaj po meri.

Ovim putem pozivamo sve firme i donatore da nam pomognu u adaptaciji objekta ili donacijom novčanih sredstava. Takođe su im potrebni majstori koji mogu da ugrade pločice kao i  vodoinstalateri, i parketari.

Udruženju možete donirati preko našeg računa ili PayPala, ili sredstva možete uplatiti direktno na njihov račun: 200-3160850101012-45

Čeka nas veliki posao,ali i velika radost.

Za svako dodatno pitanje stojimo vam na raspolaganju mi, kao i Gabrijela, koja je predsednica udruženja.

Gabrijela Šipoš — 0692013813

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *