- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Pomozi porodici

Pomozi porodici je projekat naše humanitarne organizacije sa idejom da pomognemo siromašnim i ugroženim porodicama. Mnoge porodice u Srbiji žive na rubu egzistencije i nemaju skoro nikakav finansijski prihod. Njima je neophodna naša, ali i vaša pomoć

Pomozi porodici 1

Nikada ne zaboravite da vaše malo nekome znači mnogo!

Pomozi porodici 2

Pomozi porodici

Ko smo mi i zašto smo pokrenuli projekat Pomozi porodici?

Humanitarna organizacija ,,Pomoć srpskoj deci’’ je osnovana 2019. godine sa ciljem da pomogne ugroženim porodicama koja žive na rubu egzistencije. Naša ideja je da probudimo svest u narodu u Srbiji da su deca gladna, bolesna, siromašna i da nemaju uslova za školovanje i obrazovanje. Našu ideju podržavaju mladi i obrazovani ljudi velikog srca koji promovišu solidarnost, volonterski aktivizam i plemenite vrednosti.

Projekat Pomozi porodici ima jasnu misiju: da pomogne svakoj porodici kojoj su pomoć i finansijska podrška neophodni. Cilj naše akcije je da u saradnji sa ljudima dobre volje i velikog srca, pružimo pomoć ugroženim porodicama i da njihovoj deci obezbedimo bolju budućnost. Ovo je razlog zašto je naše udruženje pokrenulo projekat na kom je strpljivo i sa ogromnom željom radilo, a kasnije i ponosno realizovalo.

Naš projekat

Šta podrazumeva projekat Pomozi porodici?

Pomozi porodici 3

Sponzorisanje

Ovaj naš humanitarni projekat zasniva se na mesečnom sponzorisanju socijalne i ekonomski ugrožene porodice. Projekat Pomozi porodici obuhvata dijapazon od kupovine hrane, ogreva, kućnih aparata, hemije i lekova za bolesnu decu do doniranja odeće, obuće, igračaka i školskog pribora.

Pomozi porodici 4

Edukacija

Organizacija je rad posebno usmerila na edukaciju siromašne dece iz ugroženih porodica koja nemaju finansijska sredstava za školovanje. Apsolutno svako dete u Srbiji, bez obzira na nacionalnu pripadnost, ima pravo da se školuje, edukuje i usavršava. Zajedno sa vama pružimo im šansu za njihovu bolju budućnost i školovanje u našoj zemlji!

Priključi se!

Zašto da pristupiš našem projektu Pomozi porodici?

Razlog je jednostavan! Vašom donacijom i podrškom možemo porodicama da obezbedimo adekvatan smeštaj i normalne uslove za život. Većina porodica živi u starim i trošnim kućama bez grejanja, tople vode i struje, a nemaju ni osnovne potrepštine za život.

Takođe, postoje deca koja su pametna, dobra i vredna, ali zbog siromaštva u porodici u ruralnim delovima Srbije nemaju mogućnost da se školuju. To, jednostavno, ne smemo dozvoliti!

Pomozimo porodicama i deci da žive normalno i pristojno!

Pomozi porodici 5

Pomozi porodici

Ne okreći glavu – uključi se!

Kontaktirajte nas

Za sve dodatne informacije o načinima kako možete pomagati deci na mesečnom nivou, kao i za bilo koja druga pitanja slobodno nas kontaktirajte!

Pomozi porodici 6

Uključi se – DONIRAJ!

Kao što naš moto kaže “Ne okreći glavu, UKLJUČI SE!” pozivamo Vas da se uključite u naš program i pomognemo deci da stvore lep život za svoje porodice!