- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Porodica Šipetić

Aleksandra Jovanovic

17/12/2019

16. Jula 2019, upoznali smo četvoračlanu porodicu Šipetić iz Čačka. Nevena je samohrani roditelj troje dece, Marije (11), Magdalene (4) i Marka (2).

Porodica živi u malom iznajmljenom stanu, gde nemaju ništa svoje i jedva imaju novac za osnovne stvari. Marko boluje od alergijske astme od rođenja što dodaje još jedan trošak koji porodica jedva može da priušti.

Nevena nije zaposlena, primaju dečiji dodatak koji jedva stiže samo za kiriju. Nemaju pravo na socijalnu pomoć jer otac nije hteo da prizna decu, a morali bi da plate DNK analize kako bi samo mogli da se prijave. Zbog nedovoljno prihoda i mnogo drugih rashoda, porodica ovo sebi ne može da priušti.

Nevena želi sve da pruži svojoj deci, ali je to jako teško sa tako malim prihodima. Porodici je potrebna pomoć u vidu hrane, pelena, kućne hemije, školskog pribora.

Molimo sve ljude dobrog srca da na bilo koji način pomognu Mariji, Magdeleni i Marku da imaju bezbrižno detinjstvo i da olakšamo bar malo tešku i neizvesnu situaciju ove samohrane majke.

Kao i uvek, ne morate ići preko nas, možete direktno kontaktirati porodicu i tako im pomoći. Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspololaganju.

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *