Porodica Koščica

Hitno potrebno

Akcije za porodicu Koščica

2. Avgusta 2019. Upoznali smo četvoročlanu porodicu Koščica iz Beograda. Zvezdana se samostalno stara o svoja 3 sina: Nemanja (17), Ivan (13) i Uroš (6). 

Zvezdana ne radi od aprila, kada je morala da prestane da radi i ode u bolnicu zbog lečenja. Otac dece živi u inostranstvu, ne plaća alimentaciju i retko zove kući. Dok je mogla da radi, majka je mogla da izdržava svoju decu samostalno, ali zbog zdravstvenih problema su se računi i dugovi za kiriju nagomilali.

porodica koscica

Najtariji sin radi vikendom i traži posao kada god može, kako bi pomogao majci. Komšije se trude da im pomognu za hranu i garderobu kada mogu. Deci je potreban školski pribor, hrana, obuća i odeća. Ivan je astmatičar što iziskuje dodatne troškove i probleme. Porodica nema pomoć ni od koga drugog, a Zvezdana samo hoće da svojoj deci obezebedi osnovne stvari kako bi ih izvela na put.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uspešne akcije

Donacija za Porodicu Ratković

Donacija za Porodicu Ratković

Donacija za porodicu Ratković u iznosu od 5.000rsd! Hvala ljudima koji su donirali i pomogli porodici da otplati kiriju za ovaj mesec.

Namirnice za Porodicu Dunđerski

Namirnice za Porodicu Dunđerski

Uspešna Akcija! Namirnice za Porodicu Dunđerski. Zahvaljujući Danielu Repiću, porodica je dobila namirnice i moći će da se prehrani.

I njima je potrebna pomoć

Za hranu i kućnu hemiju porodici Jovanović

Za hranu i kućnu hemiju porodici Jovanović

Pomozimo porodici Jovanović da ne brinu da li će biti gladni i ovaj mesec. Cilj nam je da skupimo 12000 dinara.Možete pomoći na sledeće načineDinarski: 160-535218-63 Devizni za EUR: 00-540-0004585.6 (EUR) IBAN broj RS35160005400004585675 Devizni za USD:...

Naši partneri

  •  
  •  
  •  
  •  
  •