Porodica Popadić

Hitno potrebno

Akcije za Ivu Dukić

8. Oktobra 2019. Upoznali smo petočlanu porodicu Popadić iz Akmačića kod Nove Varoši. Dragan i Spomenka imaju troje dece Danijela (20), Andrijana (17) i Jovan (9). 

 

Porodica jako teško živi, u velikoj nemaštini u staroj kući punoj vlage. Svi članovi porodice imaju zdravstvenih problema, roditelji su bolesni i teško im je da se staraju o deci i domaćinstvu. Andrijana je operisala levo koleno, a uskoro će morati da operiše i desno.

 

 

 

Jovan pati od Di-džordžovog sindroma koji je izazvan brisanjem 30 od 40 gena u 22. Hromozomu i izaziva srčane probleme, promene struktura lica, česte infekcije, zakasneli razvoj i zečiju usnu. Na žalost, ova bolest je neizlečiva ali se simptomi mogu tretirati lekovima.

 

 

 

Danijela ima skoliozu i dva puta je operisala kičmu, koleno, glasne žive i krajnike. Danijela i Andrijana su, bez obzira na sve, jako optimistične i najviše bi volele da se zaposle kako bi mogle da finansijski pomažu ostatku porodice.

fotografija: SBS

Ljudi u njihovom okruženju se trude da im pomognu, pomagao im je centar za socijalni rad u Novoj Varoši, kao i Crkva i nekoliko sveštenika iz Nove Varoši. Trenutno se i organizacija SBS trudi da im pomogne, međutim porodica i dalje jako teško živi.

 

 

 

Porodici Popadić bi značio bilo kakav vid pomoći.

 

 

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uspešne akcije

Donacija za Porodicu Ratković

Donacija za Porodicu Ratković

Donacija za porodicu Ratković u iznosu od 5.000rsd! Hvala ljudima koji su donirali i pomogli porodici da otplati kiriju za ovaj mesec.

Namirnice za Porodicu Dunđerski

Namirnice za Porodicu Dunđerski

Uspešna Akcija! Namirnice za Porodicu Dunđerski. Zahvaljujući Danielu Repiću, porodica je dobila namirnice i moći će da se prehrani.

I njima je potrebna pomoć

Za hranu i kućnu hemiju porodici Jovanović

Za hranu i kućnu hemiju porodici Jovanović

Pomozimo porodici Jovanović da ne brinu da li će biti gladni i ovaj mesec. Cilj nam je da skupimo 12000 dinara.Možete pomoći na sledeće načineDinarski: 160-535218-63 Devizni za EUR: 00-540-0004585.6 (EUR) IBAN broj RS35160005400004585675 Devizni za USD:...

Naši partneri

  •  
  •  
  •  
  •  
  •