- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Porodici Brošćanc je potrebna pomoć svih nas!

Aleksandra Jovanovic

25/04/2023

Molimo sve dobre ljude da podrže našu akciju i pomognu nam da porodici Brošćanc olakšamo svakodnevnicu tako što ćemo im obezbediti osnovne životne namirnice i sredstva za higijenu.

Ukoliko niste upoznati sa pričom porodice Brošćanc i njihovom svakodnevnom borbom, molimo vas da pročitate njihovu priču.

Ovo je priča porodice Brošćanc.

Porodicu Brošćanc iz Vladimirovca čine otac Marin, majka Ana i njihove tri ćerke Andrea (7), Teodora (6) i Valentina (3).

Porodici Brošćanc je potrebna pomoć svih nas! 1

Andrea se od rođenja bori sa tumorom. Ta opaka bolest joj je već oduzela jedno oko. Proces izlečenja je podrazumevao četiri ciklusa hemio terapija.

Otac radi sezonske poslove. Nema stalno zaposlenje. Majka nije u mogućnosti da radi, jer nema ko da brine o deci.

Od našeg prvog susreta (2019), situacija porodice Brošćanc se znatno popravila, ali i dalje im je najpotrebnija pomoć u vidu hrane i osnovnih sredstava za higijenu.

Više puta smo pokazali da zajedničkim snagama možemo sve. Hajde još jednom da potvrdimo tu činjenicu i pomognemo ovoj divnoj porodici porodici koja bije bitku za opstanak.

Ukoliko želite da pomognete porodici Brošćanc i devojčicama, bar na trenutak,obezbedite bolje i lepše detinjstvo, to možete uraditi tako što ćete podržati našu akciju uplatom na:

Dinarski racun: 160-535218-63 ili putem paypal-a: pomocsrpskojdeci

Pomozimo bolesnoj, ugroženoj i siromašnoj deci u Srbiji!

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *