- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Porodici Jovanović iz Beograda je potrebna pomoć!

Aleksandra Jovanovic

11/04/2023

HITNO!!!

Molimo sve dobre ljude da podrže našu akciju i pomognu nam da porodici Jovanović olakšamo svakodnevnicu tako što ćemo im obezbediti osnovne životne namirnice i sredstva za higijenu.

Porodici Jovanović iz Beograda je potrebna pomoć! 1

Ukoliko niste upoznati sa pričom porodice Jovanović i njihovom svakodnevnom borbom, molimo vas da pročitate njihovu priču u nastavku.

Ovo je priča porodice Jovanović.

Početkom jula 2019. godine upoznali smo tročlanu porodicu Jovanović iz Beograda. Otac Saša se samostalno stara o svom sinu Dušanu (6) i ćerki Eni (11).

Saši su obe noge operisane i zbog tih zdravstvenih tegoba nije u mogućnosti da ostvari stalno zaposlenje. Ovaj čovek je jako vredan i prihvata sve poslove na koje naiđe (od krečenja do čišćenja stanova…). Saša ima potpuno starateljstvo nad decom otkako je sud uvideo da majka ne može savesno da se stara o deci. Dozvoljene su joj posete, ali pod nadzorom. Pošto se odselila, posete se ne realizuju.

Porodica prima socijalnu pomoć u iznosu od 15. 000 rsd mesečno, što je u današnje vreme zaista nedovoljno da bi preživela jedna tročlana porodica.

Porodica Jovanović živi u iznajmljenom stanu. Saša spava na kauču, a Dušan i Ena na jednom malom krevetu. Sudove peru u kupatilu, pošto u kuhinji nemaju sudoperu.

Ovi mali borci vode tešku borbu i zaslužuju da im pomognemo!

Ukoliko želite da pomognete ovoj divnoj deci i obezbedite im, bar na trenutak, bolje i lepše detinjstvo, to možete učiniti uplatom na:

Dinarski racun: 160-535218-63 ili putem PayPal-a: pomocsrpskojdeci

Više puta smo pokazali da zajedničkim snagama zaista možemo sve! Hajde i ovaj put da pokažemo humanost na delu.

Vaše malo može nekome da bude sve i zato vas molimo da nam se priključite.

Pomozimo bolesnoj, siromašnoj i ugroženoj deci širom Srbije!

Svako dete na ovoj planeti zaslužuje da bude srećno!

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *