- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Porodici Jovanović iz Stare Moravice je potrebna pomoć!

Bojana Milenovic

09/11/2021

Ovo je porodica Jovanović iz Stare Moravice i njima je potrebna naša i vaša pomoć! Samohrana majka živi od socijalne pomoći u teškim uslovima i porodica nema novca za normalan život!

Marina je samohrana majka i živi sa petoro dece u Staroj Moravici u opštini Bačka Topola. Deca su maloletna, jedno ide u zabavište, a ostala deca u školu – Danijela (2006.), Tina (2008.), Tijana (2010.), Helena (2013.) i Miroslav (2015.).

Porodica živi od socijalne pomoći, ali to nije dovoljno za normalne uslove za život. Do skoro su živeli kao podstanari, ali su sticajem nepredviđenih okolnosti morali da napuste stan. Marina je uspela da kupi kuću na mesečnu otplatu od socijalne pomoći, ali u kući ima mnogo toga da se preuredi i sredi.

U kući nema struje, a porodica nema novca da uloži u uvođenje struje i za druge osnovne stvari. Ovom prilikom porodici bi jako puno značila novčana pomoć kako bi deca mogla normalno da žive i da se školuju.

Osim novčane pomoći, porodici su potrebni i hrana, ogrev, topla odeća i obuća za zimsko i hladno vreme. Ukoliko je neko voljan i želi da pomogne samohranoj majci, može i deci pokloniti slatkiše, grickalice i igračke.

Ukoliko želite da pomognete porodici Jovanović ne morate to učiniti preko nas. Možete stupiti u kontakt sa porodicom direktno i donirati im hranu, odeću i ostalo što im je potrebno.

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *