- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Porodici Jovanović je potrebna pomoć!

HITNO!!!

Porodicu Jovanović iz Stare Moravice kod Bačke Topole čine samohrana majka Ana i njeno šestoro dece: Željana (13), Slavko (10), Nikolina (9), Mališa (7), Željko (3) i Seka (1).

Porodici Jovanović je potrebna pomoć! 1

Ana je bila žrtva porodičnog nasilja, zbog čega je bila primorana da napusti dom i smesti se u staru kući koju je dobila na održavanje. Pored toga, u kući je već postojao poveći dug za struju koji je Ana otplaćivala polako kako bi ona i njena deca mogli da ostanu da žive tu.

Novi dom je svakako postao sigurnije mesto za majku i decu, ali loši uslovi u kući, kao i nemaština sa kojom su se susreli, nastavili su da im otežavaju svakodnevnicu.

Četvoro dece su redovni đaci, što majci Ani dodatno stvara poteškoće, jer nije u prilici da im omogući školski pribor i sve ono što treba jednom đaku i detetu.

Često su gladni, ali trpe. Ovi mali borci vode tešku borbu i zaslužuju da im pomognemo!

Ne dozvolimo da odlaze gladni na spavanje, kao i da se smrzavaju u sve hladnijim danima koji slede!

Porodici Jovanović je trenutno najpotrebnija pomoć u vidu hrane, sredstava za ličnu higijenu i ogreva.

Želja majke Ane je, uz pomoć svih nas, lako ostvariva, jer ona samo želi da joj deca budu sita i da imaju osnovne stvari koje su neophodne svakom čoveku da bi preživeo.

Ukoliko želite da pomognete porodici Jovanović i deci omogućite detinjstvo bez gladi, to možete uraditi tako što ćete podržati našu akciju uplatom na:

Dinarski racun: 160-535218-63 ili putem paypal-a: pomocsrpskojdeci@gmail.com

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *