- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Porodici Nikola iz Vladimirovca je potrebna pomoć!

Bojana Milenovic

05/07/2021

Porodica Nikola iz Vladimirovca živi u teškim uslovima za život i hitno im je potrebna pomoć. Ovo je njihova priča!

Porodicu čine roditelji sa troje dece: Adrijan (12), Adrijana (9), i Marijan (8). Roditelji rade privremene poslove kako bi prehranili decu, preživeli i platili račune i kupili osnovne namirnice. Međutim, to nije dovoljno. Leti je lakše, zbog sezonskih poslova, ali u zimskim mesecima je mnogo teže.

Marijan je u periodu vanredne situacije sa Covidom-19 imao tešku operaciju slepog creva i redovno odlazi na kontrole. Porodica živi od socijalnog i dečijeg primanja, ali to nije dovoljno da bi mogli da žive u normalnim uslovima.

Kako porodica sama navodi, posle 12 godina podstanarskog života, došli su u situaciju da moraju napustiti dom zbog prodaje kuće. Od tad žive u improvizovanoj kući na placu koji su dobili. U samoj kojoj mnogo toga fali, uključujući i struju i funkcionalno kupatilo.

Ovom prilikom porodica bi bila veoma zahvalna svim ljudima koji bi želeli da im pomognu oko izgradnje i renoviranja kuće. Roditelji bi bili zahvalni ukoliko bi im ljudi pomogli oko hrane, sredstava za ličnu higijenu, ali i oko školskog pribora i knjiga za decu.

Ukoliko želite da pomognete porodici možete ih direktno kontaktirati i pomoći im.

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *