- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Potreban školski pribor za porodicu Filimonović

Aleksandra Jovanovic

14/07/2021

Porodici Filimonović je potrebna naša pomoć, u vidu školskog pribora za Aleksandara (12 god.), Marine (11) i Đorđa (10).

Ovom prilikom molimo sve koji su u mogućnosti da deci porodice Filimonović doniraju pribor, što možete uraditi preko nas ili stupiti u kontakt sa porodicom i pomoći im direktno.

Četvoročlana porodica Filimonović, Majka Ivana Filimonović iz Grabovice, selo u okolini Obrenovca i njena deca: Aleksandar (12 god.), Marina (11) i Đorđe (10) bili su izloženi porodičnom nasilju što je ostavilo velike posledice na njihovo psihofizičko zdravlje.

Od kada smo upoznali ovu porodicu, dosta ljudi im je izašlo u susert i pomogli da im se srede životni uslovi. Deca sada žive u normalnijim uslovima, ali im je i dalje potrebna pomoć u vidu hrane, odeće, obuće.

PROČITAJTE JOŠ

2 Komentari

 1. Ivana Marinjes

  Postovanje,

  kako mogu stupiti u kontakt sa porodicom i poslati im paket?

  Hvala puno!

  Odgovori
  • Marija

   Sa porodicama mozete stupiti u kontakt jedino nakon sto nam posaljete licnu kartu zbog pravilnika i zakona Srbije. Ako ste zainteresovani mozete nam poslati email kojoj porodici zelite da pomognete licno i onda cemo vam poslati sta nama treba kao udruzenju, kako bi mogli da damo kontakt porodice. Naravno moramo da pitamo prvo i porodicu dal su saglasni da se deli njihov telefon sa vama. Hvala na komentaru i sve najbolje.

   Odgovori

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *