- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Potrebna pomoć porodici Jovanović iz Vitina!

Bojana Milenovic

18/01/2021

Ovo je porodica Jovanović iz naselja Mogila u opštini Vitina. Njima je potrebna naša pomoć!

Porodica Jovanović iz sela Mogila u jugoistočnom delu Kosova i Metohije živi u teškim uslovima za život. Porodica živi u kući u kojoj je sve polovno i neispravno, što dodatno otežava njihovu situaciju.

Roditelji  rade privatne privremene poslove, najčešće sezonske poslove, a to nije dovoljno da izdržavaju porodicu. Snalaze se kako umeju i znaju, rade razne poslove i tako preživljavaju. Primaju socijalnu pomoć i dečiji dodatak, ali to nije dovoljno da mogu da žive normalno.

Druge humanitarne organizacije su im napravile kuću i mnogo pomogle obezbedivši im krov nad glavom. Otac je po zanimanju majstor, bavi se majstorskim poslovima i sam bi napravio gipsane ploče i poboljšao porodici uslove za život.

Roditelji imaju dvoje dece, Lazara koji ima 4 godine i Petru koja ima 1 godinu.

Porodici Jovanović bi svaka vrsta pomoći dobro došla. Ovom prilikom, porodica poziva sve ljude koji su u mogućnosti i ako žele, da im pomognu koliko ko može. Jovanovićima je potrebna finansijska pomoć kako bi obezbedila svom domu gipsane ploče.

Ukoliko želite da pomognete porodici Jovanović, ne morate to učiniti preko nas. Kao što već znate, možete stupiti u kontakt sa porodicom direktno i pružiti im pomoć.

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *