- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Potrebna pomoć za sanaciju kupatila u stanu porodice Saše Jovanovića iz Beograda

Aleksandra Jovanovic

19/01/2023

Ovih dana porodici Jovanović su se izrazito pogoršali uslovi u kojima žive. Pojavio se veliki problem u kupatilu i cevima za vodu. Voda je curila na sve strane i pravila problem komšiji koji živi u stanu ispod njih. Saša je bio primoran da zatvori vodu. Deca ne mogu da se kupaju u svom stanu i odlaze kod prijatelja, što predstavlja pravo mučenje za njih.

U kupatilu je potrebno razmontirati kadu i rešiti problem u vezi sa cevima, jer voda, osim što pravi problem komšiji, vlaži zid i u sobi u kojoj spavaju deca i otac.
Da biste imali bolji uvid u predočenu problematiku, pogledajte slike.

Molimo sve dobre ljude da nam pomognu da skupimo sredstva i na taj način porodici omogućimo samo najosnovnije uslove za život ili, ako ste vodoinstalater ili firma koja se bavi ovim problemima, pozivamo vas da volontirate!
Ukoliko želite da pomognete porodici Jovanović i Dušanu i Eni, bar na trenutak, pružite bolje i lepše detinjstvo, to možete učiniti tako što ćete podržati našu akciju uplatom na:

Dinarski racun: 160-535218-63 ili putem paypal-a: pomocsrpskojdeci@gmail.com

Ovo je priča porodice Jovanović iz Beograda.
Početkom jula 2019. upoznali smo tročlanu porodicu Jovanović iz Beograda. Otac Saša ima puno starateljstvo i samostalno se stara o svom sinu Dušanu (6) i ćerki Eni (11).

Saši su obe noge operisane i zbog tih zdravstvenih tegoba nije u mogućnosti da ostvari stalno zaposlenje. Ovaj čovek je jako vredan i prihvata sve poslove na koje naiđe (od krečenja do čišćenja stanova…). Saša ima puno starateljstvo otkad je sud uvideo da majka ne može savesno da se stara o deci, jer je i socijalna služba uključena. Ona sme da dolazi u posete pod nadzorom, ali ni to se ne realizuje otkad se odselila i započela nov život bez njih.

Potrebna pomoć za sanaciju kupatila u stanu porodice Saše Jovanovića iz Beograda 4

Porodica prima socijalnu pomoć u iznosu od 15.000 rsd mesečno, što u današnje vreme nije dovoljno da jedna tročlana porodica preživi.

Žive u iznajmljenom stanu. Saša spava na kauču, a Dušan i Ena na jednom malom krevetu. Sudove peru u kupatilu, pošto u kuhinji nemaju sudoperu.

Dušan ima dara za crtanje i želja mu je da ide na časove i usavršava ovu veštinu.

Dušan i Ena su divna deca i odlični su đaci.

Saša kaže: Hvala Bogu da su zdravi i da su dobra deca.

Ujedinjeni možemo sve!

Hvala svima koji pomažu i podržavaju akcije udruženja Pomoć srpskoj deci.

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *