- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Porodica Zdravković

Bojana Milenovic

13/11/2020

Ovo je porodica Zdravković i njima je potrebna naša pomoć. Oni ne primaju socijalnu pomoć, žive u vrlo teškim uslovima i nemaju novac za lečenje!

Pomozimo porodici Zdravković da dobije najpotrebnije životne namirnice, ogrev i kućnu hemiju. Muž je težak dijabetičar i srčani bolesnik koji ima 2 stenta urađena. Nedavno je imao 2 infarkta i lekovi su mu prekopotrebni kako bi mogao da preživi. Ne sme da bude bez njih, mora redovno da ih pije, jer ga oni održavaju u životu.

Ova četvoročlana porodica se teško snalazi za lekove i osnovne životne namirnice. Ovom prilikom pozivaju sve ljude dobrog srca i dobre volje da im pomognu kako ko može i koliko je ko u mogućnosti.

Muž i supruga imaju dve kćerke od kojih jedna pohađa srednju školu, a druga osnovnu školu. Starija kćerka ima 18 godina i zove se Nevena. Mlađa kćerka ima 10 godina i trenutno ide u 4. razred.

Ukoliko želite da pomognete porodici Zdravković ne morate to učiniti preko nas. Možete stupiti u kontakt sa porodicom direktno i donirati im hranu, kućnu hemiju i ostalo što im je potrebno.

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *